Yüksekova'da maskeli hırsızlar kameralara yakalandı

Yüksekova'da maskeli hırsızlar kameralara yakalandı

Yüksekova'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı esnada bir iş yerine giren maskeli hırsızlar, polisler tarafından gözaltına alındı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Edinilen bilgilere göre, Yüksekova'da Sanat Sokağı'nda bulunan Dündar Kuyumculuk'a dün gece 00.32 sıralarında maskeli 2 hırsız girdi. İş yerinin kepenk ve kapı kilitlerini levye ile kırıp içeri giren maskeli hırsızlar, iş yerinde bulunan güvenlik kameralarını da levye ile kırdı. İş yerinde bulunan çelik kasayı açamayan hırsızlar, yazar kasayı çalıp iş yerinden ayrıldı.

haberingoruntuleri.gif

Sabah iş yerini açmaya gelen iş yeri sahibi Fehmi Dündar, karşılaştığı tablo karşısında şaşkına döndü. Olay yerine polisleri çağıran Dündar, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından kendisine 3 kişinin gözaltına alındığı bilgisi verildiğini söyledi. Hırsızlardan şikayetçi olan Dündar, "Kim olursa olsun gerekli cezaya çarptırılmasını istiyorum" dedi.

İş yerinde çelik kasanın açılamadığı için yazar kasa dışında herhangi bir şeyin çalınmadığını belirten Dündar, "Ama güvenlik kameralarını kırıp alarm sistemini kullanılamaz hale getirdiler. İş yernin kapı ve vitrinini kırdılar. İş yerimde maddi hasar meydana gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.