Yüksekova'da lokanta işleten esnafla toplantı yapıldı

Yüksekova'da lokanta işleten esnafla toplantı yapıldı

Yüksekova'da oda başkanları ve lokanta işleten esnaflar arasında toplantı yapılarak; hijyen, sigorta ve fiyat tarifesi konuları görüşüldü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Yüksekova Ticaret Sanayi Odası Yönetimi ve Yüksekova Esnaf  Sanatkarlar Odası Yönetimi, lokanta işleten esnaf ile bir toplantı yapıldı.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe de katıldı. 

Toplantıda hijyen, kalifiye eleman, çalışan sigortası ve fiyat tarifesi konuları ele alındı. Denetim konusunda zabıta kolluk kuvvetlerinden yardım talep edildi.

Kalifiyeli garson ve komi eğitimi ile aşçılık konusunda kurslar düzenleneceği ve Halk Eğitim modüllerinden faydanılacağı belirtildi.

Fiyat tarifeleri için ise Esnaf Odası tarafından yönetim kurulu kararıyla yeni bir tarifenin hazırlanacağı, artış olan sebze ürünlerinde çalışma sağlanacağı karar altına alındı.

a1-098.jpg

a2-075.jpg

a3-052.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.