Yüksekova'da karla mücadele sürüyor

Yüksekova'da karla mücadele sürüyor

Kar temizleme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, çarşı merkezinde ikinci gece tekrar sabaha kadar çalışarak kar temizliği yaptı.

YÜKSEKOVA HABER

Yüksekova belediyesi, Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Cengiz Topel caddesi ve bağlı ara sokaklarda ikinci gece tekrar sabaha kadar çalışarak kar temizliği yaptı.

Gündüz mahalle aralarında çalışan Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, araç trafiğinden dolayı çarşı merkezinde akşam saatlerinde çalışma başlatarak Zabıta ve Temizlik biriminin de desteği ile sabaha kadar çalışıyor.

Ara sokaklar ile birlikte Cengiz Topel caddesinin bir bölümünü temizleyen ekipler çarşı merkezinin tamamını temizleyinceye kadar çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Yürütülen çalışmalarda toplanan tonlarca kar yığını çarşı merkezinden çıkarıldı. 

Kar temizleme çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, kar yağışının hayatı olumsuz etkilediğinin gözler önünde olduğunu söyledi. 

Beşer şöyle konuştu:

“Yağan karın birikmesi, trafiğin aksaması, mahalle aralarının ulaşım zorluğu çekmesi ve buna benzer birçok olumsuz nedenlerin olacağı kaçınılmazdır. Bu yüzden elimizden geldiğince geceli gündüzlü çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gündüz araç trafiğinden dolayı gece çalışmak zorunda kaldığımız çarşı merkezinde ekiplerimiz önceki gece sabaha kadar çalışarak büyük bir bölümünü temizledi. Kalan kısmı ise bu gece temizlenecek. Çarşı merkezi kardan arındırılıncaya kadar yarın, öbür gün çalışmalarımız çift vardiyalı olarak devam edecek. Çalışma esnasında bir takım sıkıntıların yaşanmasına rağmen yurttaşlarımız duyarlı davranarak bize destek olmaya çalışıyor. Bu konuda herkese teşekkür ediyorum."

Sabah saatlerine kadar devam eden kar temizleme çalışmalarına başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, Belediye Meclis Üyeleri, Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tosun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, Temizlik Şirketi Müdürü Ayhan Atsız, ve ilgili birim çalışanları katıldı.

y1-246.jpg

y2-195.jpg

y3-118.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.