Yüksekova'da kar ve buzla mücadele

Yüksekova'da kar ve buzla mücadele

Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri, Cengiz Topel Caddesi ve ara sokaklarda buz küreme ve kar temizleme çalışması yaptı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Önceki gün Karla mücadele ekipleri, Cengiz Topel Caddesinde kar temizleme ve buz küreme çalışaması yürüttükten sonra, söz konusu caddeye bağlı ara sokaklarda çalışmalarına devam etti.

Yürütülen çalışmalarda çevredeki esnaflar da ellerine aldıkları küreklerle iş makinelerinin ulaşamadığı alanları bilek gücüyle temizleyerek ekiplere destek oldu.

Çalışmaların yürütüldüğü sokak ve caddelerde zabıta ekipleri, olası bir kazayı engellemek için tarfik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.

Çok sayıda iş makinesinin yer aldığı çalışmada toplanan tonlarca kar ve buz kütleleri kamyonlara yüklenerek ilçe dışına çıkarıldı.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay şunları söyledi:

“Bilindiği üzere bu sene kışımız çok çetin geçiyor. Biz de belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. En son kar yağışından sonra çarşı merkezinde oluşan buzlanmayı ortadan kaldırmak için ekiplerimiz çalışma başlatarak sokak ve caddeleri kar ve buzdan arındırmışlardır. Özellikle değinmek istediğim, girdiğimiz her sokakta ve caddede esnafımızın ve yurttaşlarımızın bize verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum."

i1-043.jpg

i2-030.jpg

y3-131.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.