Yüksekova'da kapsamlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi açıldı

Yüksekova'da kapsamlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yeşildere Mahallesinde Fizyoterapist Savaş Taşkan ve Eczacı Bülent Taşkan tarafından yaklaşık 500 hasta ve öğrenciye hizmet verilebilecek ‘’Özel Fizyoaktif Sağlıklı Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’’ açıldı.

İlçenin Yeşildere mahallesinde açılan kurumun açılışı törenine; STK temsilcileri, kurum amirleri, yerel medya ve birçok vatandaş katıldı. 

Açılan rehabilitasyon merkezinin fizik tedavi ünitesinde; bedensel engelliler eğitimi, yaygın gelişimsel ve özel öğrenme güçlüğü eğitimi, aile ve bireylere psikolojik destek, zihinsel engelliler eğitimi, işitme bozukluğu eğitimi vs alanlarında hizmet verileceği öğrenilirken, bu alanlarda da eğitimler verileceği bildirildi.

Kurum sahibi Fizyoterapist Savaş Taşkan yıllardır ilçede fizyoterapistlik yaptığını, bölgedeki hastalıklara hakim olduğunu belirterek kaliteli bir hizmet anlayışı sunacaklarını dile getirdi.

Taşkan, kurum bünyesine her alanda her türlü araç gereci temin ederek tedavi ve özel eğitim alanlarında bölgenin yüz akı olmayı amaçladıklarının kaydetti.

Taşkan, ailelere çağrıda bulunarak çocuklarının eğitimlerini aksatmamaları gerektiğini, daha fazla duyarlılık göstermeleri gerektiğini belirterek özel eğitimin emek ve sevgiye ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Açılış, ikram edile kokteyl ile son buldu.

a1-090.jpg

a2-070.jpg

a3-046.jpg

a4-038.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.