Yüksekova'da Kemsa Giyim adlı iş yeri açıldı

Yüksekova'da Kemsa Giyim adlı iş yeri açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Orient iş merkezinin zemin katında açılan 'Kemsa Giyim' isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Orient iş merkezinde yapılan açılış törenine Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (YESO) İrfan Sarı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Salih Özdemir, iş adamları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Açılışın ardından katılımcılar iş yeri sahibine başarı dileklerinde bulunurken, iş yeri sahipleri de katılımcılara teşekkür etti.

İş yeri sahibi Sadrettin Babat "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet ile anlayışı vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. İş yerimizde 20 kişiye istihdam sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

İş yeri sahiplerinden Kemal Kayak ise, "Böyle yatırımların ilçemizde daha çok açılmasını temenni ederiz. Halkımıza hayırlı olur inşallah" dedi.

Açılış töreni ikram edilen kokteyl ile son buldu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum