Yüksekova'da inşaat kazasında kadın öğretmen ağır yaralandı

Yüksekova'da inşaat kazasında kadın öğretmen ağır yaralandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir inşaatının dördüncü katında beton mikserinin harç döktüğü sırada inşaatta bitişik bulunan diğer bir binadaki dairesinde oturan öğretmen yıkılan duvarın altında kalarak ağır yaralandı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinde Hacı Ömer Sabancı Caddesi'nde (Tarım Sokağı) beton dökme çalışmalarının devam ettiği bir inşaatta meydana geldi.

İnşaatın dördüncü katında harç döken beton mikseri, inşaatta bitişik bulunan binadaki dairenin duvarını yıktı.

Dairede bulunan kadın öğretmen K. K. bir anda mikserin borusundan boşalan harç yığını ile yıkılan duvar enkazının altında kaldı.

Ağır yaralanan öğretmen çevredekiler tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından kadın öğretmen, Yüksekova 3. Tümen Komutanlığına inen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulanss helikopterle Van'a sevk edildi.

Olay ile ilgili inceleme sürerken, olayın meydana geldiği binayı görüntülemek isteyen gazeteciler, inşaat sahibi olduklarını belirten bazı kişiler tarafından engellenerek görüntü alınmalarına izin verilmedi.

Öte yandan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Tacettein Sefalı Yüksekova Haber muhabirine yaptığı açıklamada, olayı takip ettiklerini söyledi.

İnşaatın ruhsatının olup olmadığını araştırdıklarını aktaran Sefalı, inşaatta çalışmaların geçici olarak durdurulduğunu aktardı.

a1-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum