Yüksekova'da iki yeni eczane açıldı

Yüksekova'da iki yeni eczane açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iki yeni eczane hizmete girdi.

İMAD TAŞ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova’da Özgürlük Meydanı’nda Erdem Eczanesi ile Cengiz Topel Caddesi Karaylar İş Hanı’nda Avaşin Eczanesi açıldı.

Eczanelerin açılış törenlerine Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP-DBP ilçe yöneticileri, Yüksekova Belediye Eş BaşkanıTacettin Sefalı, İl genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eczanenin açılış kurdelesini Zeydan ve HDP’li temsilciler kesti.

haberinfotograflari.gif
Zeydan, eczane sahiplerini tebrik edip iş hayatında başarılar diledi.

Erdem Eczanesi sahibi Erdem Kurtdiş katılımcılara teşekkür ederek, açılan eczanenin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diledi. Eczacı Kurtdiş, kaliteli hizmet vereceklerini de kaydederek, “Halkımıza faydalı olacağımızı düşünerek elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Yeni yılın Yüksekova ve dünya halklarına barış getirmesini de istiyoruz” dedi.

Avaşin Eczanesi sahibi Asım Şin ise “Halkımızın ilaçlara ihtiyaç duymadan, sağlıklı bir yaşam geçirmelerini diliyoruz. Eczanemizin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bize destek veren tüm katılımcılara da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Açılış, verilen kokteyl ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.