Yüksekova'da engelli çocuğa, puseti hasta yatağı hediye edildi

Yüksekova'da engelli çocuğa, puseti hasta yatağı hediye edildi

Yüksekova'da yaşayan 18 yaşındaki Serhat Akdoğan’a Yüksekova Kaymakamlığı ve Suüstü Köyü İlk ve Ortaokulunda görev yapan Zihinsel Engelliler öğretmeni Gamze Necla Düzce tarafından puseti hasta yatağı hediye edildi.

YÜKSEKOVA HABER PORTALI

Orman Mahallesi’ndeki kiralık evlerinde ailesi ile yaşayan, doğuştan konuşma ve yürüme engelli Serhat Akdoğan için harekete geçen Zihinsel Engelliler Öğretmeni Gamze Necla Düzce, gerekli puseti yatağı için Yüksekova Kaymakamlığından yardım istedi.

Bunun üzerine Yüksekova kaymakamlığı ve Gamze Necla Düzce’nin çevresinde toplanan yardımla Akdoğan’a puseti hasta yatağı alındı.

Ortaklaşa alınan puseti hasta yatağı, Zihinsel Engelliler öğretmeni Gamze Necla Düzce tarafından Akdoğan ailesine teslim edildi.

Anne Hediye Akdoğan, desteklerinden ötürü Yüksekova Kaymakamlığı’na ve öğretmen Gamze Necla Düzce’ye teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun. Çocuğumun sevinci gözlerinden okunuyor. Bizler de oldukça sevindik. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

n1-010.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum