Yüksekova’da ‘drama ve zeka sınıfı’ açıldı

Yüksekova’da ‘drama ve zeka sınıfı’ açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde Anaokulu Müdiresi Aylin Kutlu tarafından sosyal aktivite, drama ve zeka sınıfı açıldı.

İlçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik beldesine bağlı Ünlüce Mahallesi'nde anaokulunda okuyan 125 öğrenci için hazırlanan sosyal aktivite, drama ve zeka sınıflarının açılışına Yüksekova İlçe Milli eğitim Müdürü Servet Canlı, Büyükçiftlik Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Eyyüp Yılmaz, öğretmenler ve veliler katıldı.

Açılışta konuşan Müdire Aylin Kutlu, "Burayı açmamdaki en büyük amaç; aslında kötü, zor şartlar bize ilham oldu. Kışın burası kar altında kalıyor. Çocuklar enerjisini atamıyorlar, motive olamıyorlar. Derste konsantre olmadıkları için enerjilerini atmaları için en azından kışın beli bir süre burayı daha yoğun kullanalım istedik. Fiziksel aktivite, drama ve zeka sınıfını oluşturduk. Bunları oluştururken tek başıma oluşturmadım, birçok kişin emeği oldu. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet Canlı'nın ve destek veren velilerimizden iş adamı Yıldırım Örnek'e teşekkür ederim" dedi.

Açılış, verilen kokteyle son buldu.

Yüksekova’da ‘drama ve zeka sınıfı’ açıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.