Yüksekova’da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri - 15-05-2014

Yüksekova’da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri - 15-05-2014

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dış ticaret bilgilendirme semineri düzenlendi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - İlçedeki Şemsettin Onay Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme seminerine Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Melih Leylioğlu, AR-GE Eğitim Şube Müdürü Emre Hancıağızlı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, dış ticaret uzmanları Mehmet Fatih Yüce ve Sedat Ürey ime Yüksekova ilçesindeki ihracat firmalarının temsilcileri katıldı.

Saat 14.30’da başlayan bilgilendirme seminerinde dış ticaret uzmanları tarafından ihracatta sağlanan devlet yardımları, Türk ürünlerinin yurt dışında markalaşması, Türk malı imajının yerleştirilmesi ve Turquality’nin desteklenmesi, marka tanıtım ve tasarım destekleri, uluslar arası rekabetçiliğin geliştirilmesinin desteklenmesi, yurt dışında gerçekleştirilen fuar katılımlarının desteklenmesi, iş dünyası için ticari bilgiye erişim ve Irak ile İran pazarına ihraç imkanları konularında bilgilendirmede bulundular.

Yaklaşık 3 saat süren bilgilendirme semineri soru-cevap şeklinde devam etti. Yüksekova ilçesindeki ihracatçıların merak ettiği tüm sorular uzman kişilerce ayrıntılı bir şekilde cevaplandı.

Bilgilendirme seminerinin çok verimli geçtiğini belirten ihracatçılar, bu tür bilgilendirme seminerlerinin daha sık yapılmasını istedi.

Yüksekova’da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Yüksekova’da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Yüksekova’da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.