Yüksekova’da Devran Egzoz Ölçüm İstasyonu Hizmete Girdi

Yüksekova’da Devran Egzoz Ölçüm İstasyonu Hizmete Girdi

Yüksekova’da yeni bir egzoz ölçüm istasyonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçenin İpek Yolu üzerinde Bulunan Küçük Sanayi Sitesi civarındaki yerinde hizmete açılan Devran Egzoz Ölçüm İstasyonu isimli işyerinin açılışına  Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Nurettin Çalış, İş adamı Teoman Zeydan ile esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Pınar açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

LPG montaj, tadilat ve proje işlemleri ile egzoz emisyon ölçümü hizmeti veren İş yerini sahibi Rıdvan Kesici, “Hava ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla motorlu taşıtların egzoz gazı emisyon ölçümleri kanunen yapılmak zorundadır. Motorlu araçların egzoz gazı emisyon ölçümleri ve denetimlerinde vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için Atiker Devran Otogaz ve Egzoz Emisyon Ölçüm İstasyonunu ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. Tüm vatandaşlarımızı ve hemşerilerimizi sanayi sitesindeki işyerimize bekleriz. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

r2.jpegr3.jpeg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum