Yüksekova'da Cadde Cafe açıldı

Yüksekova'da Cadde Cafe açıldı

Yüksekova'da 'Cadde Cafe' isimli iş yeri, düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Ömer Oğuz'un haberi

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Esen Otel'in altında Cadde Cafe açıldı. Açılış törenine, Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ile İrfan Sarı, HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler Odası Başkan yardımcısı Hikmet Durna ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Remziye Yaşar, ilçede açılan iş yerlerin yeni istihdam alanları açtığını ifade ederek, iş yeri sahibine hayırlı olmasını diledi.

İş yeri sahibi Barış Düşünmez ise iş yerlerinde 13 kişiyi istihdam ettiklerini söyledi. Yüksekova halkına daha iyi bir dekorasyonla; daha temiz, daha kaliteli hizmet edeceklerini ifade eden Düşünmez, açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

c1-053.jpg

c2-044.jpg

c3-031.jpg

c4-025.jpg

c5-014.jpg

c6-010.jpg

c7-008.jpg

c76.jpg

c8-006.jpg

c9-004.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum