Yüksekova: Yaşar ve Sarı tebrikleri kabul ediyor

Yüksekova: Yaşar ve Sarı tebrikleri kabul ediyor

Yüksekova’da seçimi kazanan Halkların Demokrasi Partisi’nin (HDP) belediye eş başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı bugün parti binasında tebrikleri kabul etmeye başladı.

Ömer Oğuz'un Haberi:

İki buçuk aylık bir seçim kampanyası sürerince Yüksekova halkının kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten İrfan Sarı, “Dün de yine tanık olduğumuz gibi büyük bir başarı ile belediyeyi almış bulunmaktayız. Bu başarı bizim şahsi başarımız değildir. Elbette burada başarıdan söz etmek mümkündür. Özellikle HDP mutfağında çalışan çok değerli arkadaşlarımız vardı. Sahada bizi hiç yalnız bırakmadılar. Halkımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bugün de onun sonucunu alıyoruz. Bu anlamda almış olduğumuz bu başarının temel unsuları kadınlar ve gençlerdir. Yine memleketimizin aksakallıları bizi sahada hiç yalnız bırakmadılar. Bu Yüksekova halkının özelde kendi başarısı, genelde de barışa verdiği bir başarı öyküsüdür. Bu öykünün içinde hepimiz vardık, dostlarımız vardı. Tüm Yüksekova halkına teşekkür ediyoruz. Kapımız Yüksekova halkına her zaman açık olacaktır” dedi.

hd2-006.jpg

“Biz bu başarıyı Yüksekova’daki bütün annelere ve babalara, gençlere armağan ediyoruz” diyen Remziye Yaşar da, “Elbette bunun mutfağında çalışan arkadaşların da katkılarını her zaman aklımızda tutacağız. Yüksekova halkının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm taleplerini alacağımızı ve bu talepler doğrultusunda hizmetlerini karşılayacağımızı söylemek isterim. Tüm halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

Belediyenin halkın yeri olduğunu söyleyen HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer ise, “Eşbaşkan adaylarımız ve tüm il ve ilçe encümenlerimiz de halkın arasından çıkmış halkın öz be öz çocuklarıdır. Bu başarı Yüksekova halkınındır. Sandığa giderek oylarını kullanan tüm halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

dhd3.jpg

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.