Yüksekova ve Şemdinli'de başarılı öğrenciler tatile gönderildi

Yüksekova ve Şemdinli'de başarılı öğrenciler tatile gönderildi

Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde eğitim gören bir grup başarılı öğrenci, ödüllendirilerek tatile gönderildi.

YÜKSEKOVA - İzmir Ticaret Borsası (İTB) ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) işbirliğinde hayata geçirilen 'Gönül Köprüsü' projesiyle, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinden 20 başarılı öğrenci tatille ödüllendirildi.

Tatile gidecek olan öğrenci ve öğretmenler, sabah saatlerinde Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde toplandı.

Organizasyonla ilgi açıklama yapan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Melek Mengeş, Yüksekova ve Şemdinli'de başarılı olan bir grup öğrenciyi İzmir Ticaret Borsası ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonuyla tatile göndereceklerini söyledi.

Öğrencilerin moral ve motivasyonu için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirten Mengeş, "Bu projeden dolayı mutluyuz. Bize destek sağlayan İzmir Ticaret Borsasına, Yüksekova ve Şemdinli Milli Eğitim Müdürlüklerine teşekkür ediyoruz. Birlikte iyi bir koordine sağladığımızı düşünüyoruz. Belki ilk defa uçağa binecek, öğrencimiz vardır. Bu onlar için bir avantajdır. Bunu iyi değerlendirmelerini umuyoruz" dedi.

Öğrencilerden Sefkan Özdemir ise, tatile gidecekleri için sevinçli olduğunu belirterek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. 

Bir hafta tatil yapacak olan öğrenciler, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci aileleri tarafından yolcu edildi.

y1-268.jpg

y2-213.jpg

y23-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.