Yüksekova Öğretmenevi ve Emniyet Müdürlüğü'ne havan topu isabet etti

Yüksekova Öğretmenevi ve Emniyet Müdürlüğü'ne havan topu isabet etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Tümen Komutanlığı'ndan atıldığı belirtilen top mermileri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Öğretmenevi binalarına isabet etti. İlçenin Eski Kışla Mahallesi'nde bulunan bir binaya giren özel harekat timleri binanın tepesine Türk ba

YÜKSEKOVA HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve çatışmalar sürüyor. Sessiz geçen bir gecenin ardından sabah saatlerinde tekrar top atışları başladı. Çatışmalar Eski Kışla Mahallesi'nde yoğunlaşırken atılan toplardan biri Yüksekova Öğretmenevi'ne biri de İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına isabet etti.

haberingoruntuleri.gif

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Öğretmenevi'nde Milli Eğitim Personelleri'nin kaldığı öğrenilirken top mermisinin binanın İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tümen Komutanlığı'na bakan yüzüne isabet ettiği bildirildi. 

Üçüncü katın sağ ön cephesine bulunan ve gıda deposu olarak kullanılan odaya isabet eden top mermisi duvarda büyük bir delik oluşturdu. Olayda Öğremenevi binasında büyük çapta hasar oluşurken can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

ogr2-002.jpg

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE DE İSABET ETTİ

Öğretmenevine havan topu isabet etmesinden yaklaşık 10 saniye sonra yine Tümen komutanlığı'ndan atılan bir top mermisi de İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yemekhanesine isabet etti. Yemekhanenin boş olması can kaybını önlerken Emniyet binasında da hasar oluştu.

BİNAYA BAYRAK ASILDI

Eski Kışla mahallesi'nden dumanların yükseldiği ilçede patlama ve silah sesleri devam ediyor. Eski Kışla mahallesinde bulunan bir binanın tepesine Türk bayrağı asıldığı görüldü.

2-799.jpg

1-20160321160733.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.