Yüksekova Kaymakamı Kendüzler 10 kişilik heyetle Düzce'deydi

Yüksekova Kaymakamı Kendüzler 10 kişilik heyetle Düzce'deydi

Yüksekova'dan aralarında kaymakam, belediye başkan yardımcılarının yer aldığı 10 kişilik heyet Yüksekova Belediyesi ile kardeş belediye olan Düzce Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Yerel seçimler öncesi kenti gezerek incelemelerde bulunmak için Düzce'ye gelen Yüksekova heyeti ilk olarak Düzce Belediyesi Dursun Ay'ı makamında ziyaret ettiler.

Hakkari Yüksekova’dan Kaymakam Ramazan Kendüzler, kayyum, belediye başkan yardımcıları ve iş adamlarından oluşan heyet Başkan Ay ile yerel seçim çalışmalarını konuştu. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli, Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Meclis Üyesi Gönül Asuk ve daire müdürleri de Başkan Ay’a eşlik etti.

Yüksekova belediyesi ile kardeş belediye olduklarını hatırlatan Başkan Ay, heyete iki gün boyunca kenti gezdirdiklerini söyledi. Kaymakam Ramazan Kendüzler, Düzce'de yaşayan insanları tanımak için kente geldiklerini ifade etti.

Heyet Düzce'deki programlarının ardından İstanbul'a geçti. İstanbul'da çeşitli temaslarda bulunan heyet, Florya’da bir restoran zincirinde mutfak şefliği yapan Yüksekovalı mutfak şefi Refik Baltacı'yı da ziyaret etti. Baltacı'yı tebrik eden Kaymakam Kendüzler ve beraberindeki heyet kendisine başarılar diledi. 

balt.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.