Yüksekova-İstanbul uçak seferi için bilet satışları başladı

Yüksekova-İstanbul uçak seferi için bilet satışları başladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden ve 25 Mayıs’ta ilk uçuşun yapılması planlanan Yüksekova Havaalanı için Türk Hava Yolları tarafından bilet satışlarına başlandı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Daha önce 25 Mayıs’ta ilk deneme uçuşunun yapılacağı açıklanan havaalanı Türk Havayolları’nın Bilet Satış sistemine eklendi. Vatandaşlar 26 Mayıs için şimdiden bilet kesmeye başladı. 

thy3.jpg

Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmet veren Ova Turizm yetkilisi Adem Karaman, “Yüksekova Havaalanının ismi dün Türk Havayollarının Online Bilet Satış Sistemine eklendi. Daha önce bilet almak isteyen vatandaşlarımıza kalkış yeri olarak Van Ferit Melen Havalimanı’na bilet kesiyorduk. Bizim için de vatandaşlar için de sürpriz oldu. Artık vatandaşlarımız 3 saatlik Van yolunun çilesini çekmek zorunda kalmayacaklar. İsmi sistemde görünce şok oldum. Bu kadar erken beklemiyorduk. Şimdilik onlarca bilet sattık. Başlangıç fiyatı 100 TL olarak başladı ama sanırım yoğun talep nedeniyle 160 TL’ye yükseldi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.