Yüksekova Belediyespor zirveye oynuyor

Yüksekova Belediyespor zirveye oynuyor

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele eden Yüksekova Belediyespor, haftayı galibiyetle kapatarak zirve yolunda emin adımlarla ilerliyor.

BİLAL TİNAR - ERKAN ÇAPRAZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1'inci Grup'ta mücadele eden Yüksekova Belediyespor, sahasında ağırladığı Kızıltepe Fırat Spor'u 3-1'lik skor ile mağlup ederek zirve yolunda emin adımlarla ilerlemeyi sürdüyor.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Belediyespor, Şehir Stadı'nda oynanan maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken, ikinci yarıda karşılıklı atılan goller maç sonucunu belirledi.

Aldığı galibiyet ile ligde 34 puana ulaşan Belediyespor, 35 puanlı Bingöl Spor'un ardından 2'nci sıradaki yerini korumayı başardı. 

'TARAFTARLARIMIZIN GÖSTERDİĞİ DESTEĞE TEŞEKKÜR EDERİZ'

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Rahmi Bor, taraftarlarının gösterdiği desteğe teşekkür etti. 

Ligde kalan son altı maç için çok çalışacaklarını belirten Başkan Bor, hedeflerinin üst lige yükselmek olduğunu vurguladı.

Başkan Bor, gelecek hafta Tatvan deplasmanına çıkacaklarını belirterek, taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.