Yüksekova Belediyespor Çukurca takımını büyük farkla yendi

Yüksekova Belediyespor Çukurca takımını büyük farkla yendi

Hakkari Birinci Amatör Lig'de mücadele eden Yüksekova Belediyespor Çukurca Belediyespor'u 12-0'lık skorla yendi.

YÜKSEKOVA HABER - Hakkari Amatör Liginde mücadele eden Yüksekova Belediyespor ile Çukurca Belediyespor takımları Hakkari şehir stadında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Yüksekova Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da üstünlüğü sürdüren Yüksekova Belediyespor, karşılaşmayı 12-0'lık farkla galip bitirdi.

Karşılaşmanın ardından Yüksekova Haber muhabirine açıklama yapan Yüksekova Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Önver karşılaşmada üstün performans sergileyen futbolcularını tebrik ederek, "Amacımız Hakkari Ligini şampiyon bitirerek tekrar Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaktır. Bu amacımıza ulaşmak için elimizdeki tüm imkanları seferber ederek Yüksekova Belediyesor'a yakışır bir mücadele sergileyeceğiz. Tüm futbolcularımıza performanslarından dolayı teşekkür ederim. Umarım bu yılki hedefimize ulaşırız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.