Yüksekova Belediyesi'ne 5 yeni araç

Yüksekova Belediyesi'ne 5 yeni araç

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi araç filosuna 2 kazıcı 2 pikap ve 1 greyder olmak üzere 5 yeni araç ekledi.

Yüksekova Belediyesi, geçtiğimiz günlerde cenaze taşıma ve yıkama aracından sonra belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 yeni araç daha aldı. Araç parkındaki eksikliklerin tamamen bitirilmesi için yeni araç alımlarının devam edeceği belirtildi.

Her iş makinesinin hizmette yeni bir adım olacağını belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, "Araç takviyesi hizmet kalitesini de arttıracaktır. Yüksekova'daki halkımız için ne yapsak azdır. Hizmet alanında vatandaşımız için ne gerekiyorsa bıkmadan usanmadan yapmaya devam edeceğiz. Temel amacımızın hizmet olduğunu her seferinde söylemeye ve bunu gerçek anlamda göstermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle 2017 yılı hizmet yılı olacak. Bu neticede eksik olan araçlarımızı çalışma sezonuna hazır bir kadro halinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni araçlarımız hepimize hayırlı olsun" dedi.

Yüksekova Belediyesi'ne 5 yeni araç

Yüksekova Belediyesi'ne 5 yeni araç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.