Yüksekova Belediyesi'nden 'su aboneliği' duyurusu

Yüksekova Belediyesi'nden 'su aboneliği' duyurusu

Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından, yeni abonelerin bağlantıları ile ilgili duyuru yaptı.

Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, yeni içme suyu projesi kapsamında kentin Yeşildere, Dize, Esentepe, Esenyurt ve Yeni Mahallelerinde çalışmaların tamamlandığını belirterek, yeni abonelerin bağlantıları için duyuru yaptı.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda: “Yeni içme suyu projesi kapsamında yapılacak yeni abone bağlantıları nedeniyle kentte altyapı çalışmalarının Yeşildere, Dize, Esentepe, Esenyurt ve Yeni Mahallelerinde çalışmaların tamamlanmış olduğu, bu mahallelerde ikamet eden vatandaşların belediyemizin su ve tahakkuk servisine müracaat edip, yeni hat bağlantılarının sağlanabilmesi için resmi abonelik evrakını alıp ibraz etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde abonelikleri ibraz edilmeyen vatandaşların su bağlantıları yapılmayacaktır. Herhangi bir şekilde kaçak bağlantı yaptığı tespit edilen vatandaş hakkında 6183 sayılı amme alacakları kanunu ve 5393 sayılı belediye kanunu gereği cezai işlem uygulanacaktır. Yeni yapılan şehir şebeke su hattının daha sağlıklı hizmet verebilmesi için vatandaşlarımızın bu konuda hassas davranmaları önemle rica olunur" denildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.