Yüksekova Belediyesi'nde TİS imzalandı

Yüksekova Belediyesi'nde TİS imzalandı

Yüksekova Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

YÜKSEKOVA- Yüksekova Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) arasında toplu iş sözleşmesi (TİS) imzalandı. Sözleşmenin imzalanması Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay’ın makamında gerçekleşti.

Toplu İş Sözleşmesine, Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay, Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Şedal, Tüm-Bel-Sen işyeri temsilcilik Başkanı Tahir Tekinalp, Belediye Meclis üyeleri ve Tüm-Bel-Sen İş yeri temsilcileri katıldı.

2015-2017 tarihlerini kapsayacak sözleşmede çalışanlar için genel iyileştirmeye gidildi.

i-1-20151218220740.jpg

İmza töreninde konuşan Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay, emekten yana, işçiye emekçiye saygı duyan bir anlayışa sahip olduklarını belirterek, "Biz de bu doğrultuda emeğin karşılığını vermesini bildğimizi, emekçi sınıftan yana olduğumuzu belirtiyoruz. Bu anlamda çalışanlarımızın da daha fazla fedakârlık yaparak bizlerle birlikte halkımıza en iyi şekilde hizmet etmesi gerekiyor, hepimize hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra söz alan Tüm-Bel-Sen işyeri temsilcilik Başkanı Tahir Tekinalp ise, “Umarım bu imzalarımız doğrultusunda çalışan arkadaşlarımızın da mutlu olacağı bir döneme girmiş oluruz. Bu gün burada bulunan ve destek sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum