Yüksekova Belediyesi kar temizleme çalışmalarına devam ediyor

Yüksekova Belediyesi kar temizleme çalışmalarına devam ediyor

Yüksekova’da üç gün buyunca devam eden kar yağışı ile birlikte çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, mahalle ve çarşı merkezinde kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri yağışın etkili olduğu 3 gün boyunca ana cadde ve ara sokaklar başta olmak üzere birçok mahallede kar temizleme çalışmalarını sürdürdü. Cami, okul ve diyaliz hastalarının bulunduğu güzergahlarda çalışmalarını yuğunlaştıran belediye ekipleri, gündüzleri mahalle aralarında geceleri ise çarşı merkezinde kar temziliği yapacak.

i-1-20160102161147.jpg

Kar temizleme çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tosun, Cengiz Topel caddesinde yarın ( 03.01.2016 )’da kar temizleme çalışmalarına başlıyacaklarını söyledi.

Tosun, İlçemizde üç gün boyunca devam eden yağışlarla birlikte karla mücadele ekiplerimiz başta öncelik arz eden bölgeler olmak üzere ana cadde ve ara sokaklarda 1 kazıcı, 2 greyder ve 3 kepçe ile ile aralıksız kar temizleme çalışmalarına devam ettil. Yarın Cengiz Topel caddesinde kar temizlik çalışmaları başlayacağından dolayı esnaflarımızdan ricamız, çatılardaki kar ve buz kütlelerini temizlik çalışmalarını öne alsınlar. Çarşı merkezi ve ara sokaklar kardan arındırılıncaya kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

i-3-400.jpgi-4-163.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.