Yüksekova Belediye Spor:3 Tatvan Gençlerbirliği Spor: 0

Yüksekova Belediye Spor:3 Tatvan Gençlerbirliği Spor: 0

Yüksekova Belediye Spor, kendi sahasında Tatvan Gençlerbirliği Spor ile oynadığı maçı 3-0 kazandı.

Yüksekova Belediye Spor, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında sahasında Tatvan Gençlerbirliği Spor'u ağırladı.

Yüksekova Şehir Stadında oynanan maçı hakem Gürkan Tanoğlu yönetti.

Maçı; Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkmen, 34. Hudut Tugay Komutanı Erdoğan Baysal, Hakkari İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz, Yüksekova Belediye Başkan Vekili Bayram Özcan, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Gürdal, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Belediye Spor Kulüp Başkanı Feyzi Yıldırım ve yüzlerce taraftar izledi.

Saat 15:30'da başlayan maçta Yüksekova Belediye Spor, Furkan Yıldırım'ın 35. dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Yüksekova Belediye Spor'un ikinci golünü 52. dakikada Turan Kuş atarken maçın skorunu ise Bayram Yıldırım'ın 90+4'de penaltıdan attığı gol belirledi.

Yüksekova Belediye Spor, almış olduğu galibiyetle Ziraat Türkiye kupasında 2. tura yükselmiş oldu.

VALİ TOPRAK: NET BİR SKORLA YENDİK

Maçın ardından futbolcuları tebrik eden Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, Yüksekova Belediyesi Spor olarak ilk maçlarını gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Arkadaşlarımız iyi hazırlanmışlar. Hocamızın kontrolünde ilk golden sonra rahatladılar. Çok güzel bir futbol oynadılar. Maçta net bir bir skorla rakibimizi yendik. Maçımızı kazanmış olduk. Takımımız oldukça yeni ve yeni transferler yapıldı. Hocamızı deneme ve görme imkanımız oldu. Hocamızın takımla iyi bir uyum içerisinde olduğunu gördük. Ben buradan Yüksekovalı kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Hem takımlarına destek olmalarını hem de maça gelmelerini istiyoruz. Bugün de çok sayıda taraftar takımlarına destek oldu. Bir de gerginliğe gerek yok. 2-0 öndeyken gereksiz hareketlere gerek yoktu. İnşallah çok iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum" dedi.

Yüksekova Belediye Spor Teknik Direktörü Yavuz Hastoprakçılar ise başta Hakkari Valisi olmak üzere maça gelen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Yüksekova Cilo Spor'un eski oyuncusu Sedat Korkmaz da sedye ile geldiği maçta takıma ve taraftarlara destek verdi.

m1-030.jpg

m2-023.jpg

m3-019.jpg

m4-011.jpg

m5-006.jpg

m6-006.jpg

m7-004.jpg

m111.jpg

m8-002.jpg

m9-002.jpg

m10-001.jpg

m11-002.jpg

m12-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.