Yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 27 yaralı

Yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 27 yaralı

Kırşehir-Ankara karayolunda bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda ilk belirlemelere göre, 7 kişinin öldüğü, 27 yolcunun da yaralandığı öğrenildi.

Kırşehir-Ankara karayolunda gizli buzlanma, tipi ve şiddetli esen rüzgar nedeni ile kazanın meydana geldiğini söyleyen Kırşehir Valisi Necati Şentürk, “Maalesef yaşanan kaza da 27 vatandaşımız yaralanırken 7 vatandaşımızda hayatını kaybetmiştir" dedi.

Vali Şentürk, "Yaralı 27 vatandaşımızdan 3 tanesinin durumu biraz ağırdır. Geri kalan yaralı vatandaşlarımızın hayati tehlikesi söz konusu değildir. Yaralıların tamamı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Ben sabah önce hastaneye sonrada kaza alanına gittim. Kaza sonrasında ekiplerimiz koordineli ve düzenli bir çalışma sergilemişlerdir. Kurtarma süresi uzun gibi görünse de değildir, alelacele müdahalede bulunulsaydı yaralı vatandaşlarımız da hayatını kaybedebilirdi” diye konuştu.

KIRŞEHİR'DEKİ KAZADA YARALANANLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kırşehir'de 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananlardan 22'sinin isimleri belirlenirken, hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Kırşehir-Ankara karayolunda meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananlardan 22 kişi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların isimleri şu şekilde:

"Mevlüt Bekmez, Hakan Bekmez, Yeşim Dilekçi, Yurda Güneş, Yahya Kuyaş, Hazret Kapıcı, Ramazan İlbey, Ufuk Taş, Zekiye Yağmur, Münip Tuzocak, Nusret Çukuryer, Ayla İnanç, Abbas Balcı, Kemal Atalay, Aras Kano, Eren Çalışkan, Hafize Gül Kasap, Başak Yoda, Serap Güçlü, Rohat Deniz, Recep Karaman, Senem İlbey".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.