YNK kongereye hazırlanıyor

YNK kongereye hazırlanıyor

Kürdistan Yurtseverler Birliği (YNK) Genel Merkezi, yayınladığı bir bildiriyle seçim sonuçlarını değerlendirdi. YNK bildirisinde ayrıca bu yıl içinde partinin olağan kongresinin yapılabileceği belirtildi.

Bildiride seçim sonuçlarının YNK’nin düşmanları için bir şok olduğu belirtilirken, dördüncü olağan kongrenin düzenlenerek partinin siyasi yapılanmasındaki değişim ve dönüşümü hızlandıracağı vurgulandı.
 
Qubad Talabani’ye olan desteğin devam edeceğine yönelik ifadelerin yer aldığı bildiride, partinin seçimdeki başarısı ile kurulacak olan yeni hükümette yer almaya karar verilmesinin ardından, Talabani’nin liderlik vasıfları taşıyan bir siyasetçi olduğunun gözlemlendiği yazıldı.
 
“Kendisinin başarılı siyaseti ve yaptığı işler parti merkezi tarafından takdirle izleniyor” ifadelerine yer verilen bildiride seçimlerde YNK’ye destek veren dost ve müttefiklere teşekkür edildi.

Hêmin Salih

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.