Yılmaz Vural: 'Biz çingenemeyiz yahu?

Yılmaz Vural: 'Biz çingenemeyiz yahu?

Gençlerbirliği'nde göreve getirildikten 6 gün sonra kovulan Teknik Direktör Yılmaz Vural, düzenlediği basın toplantısında sert ifadeler kullandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlebirliği'nde Başkan İlhan Cavcav'ın göreve getirdikten 1 maç sonra yollarını ayırdığı Teknik Direktör Yılmaz Vural, basın toplantısı düzenledi. Türk Spor Yazarları Derneği'nde (TSYD) düzenlenen basın toplantısında konuşan Vural, "Sayın İlhan Cavcav 23'ü çarşamba akşamı beni aradı. Çok yorgun sesle 'Yılmaz'cım çok sıkıntımız var, sana ihtiyacımız var. Eskişehir maçı bizim için çok önemli ekibini de topla hemen işe başla' dedi. Çarşamba günü kulüpte yöneticilerle buluştuk. 4 gün antrenman döneminde günde 2,5-¬3 saat uykuyla çalışarak 4 günlük sürede bir şeyler yapmaya çalıştık. Göreve devre arasında da başlayabilirdik ama başlamadık. 3 günde futbolcuları antrenmanlar ve toplantılarla maça hazırlamaya başladık. Maçtan sonra oyuncularımı tebrik ettim. Çünkü Eskişehirspor'a kaybetmemize rağmen tüm istatistiklerde rakipten üstündük. Buna rağmen soyunma odasında tüm oyuncularıma teşekkür edip tek tek öptüm ve iyi tatiller diledim. Maç öncesi İlhan ağabeyden maçın primini arttırması için rica ettim" dedi.

"OYUNCULARIN ADINI BİLE SÖYLEYEMİYORUM"

Başkan Cavcav'ın maçtan önce kendisinden ısrarla rapor istediğini dile getiren Cavcav, sözlerini şöyle sürdürdü:
"'3 günlük hocayım benim verdiğim rapordan ne olur?' dedim ama 'Yok zor durumdayız rapor ver' diye ısrar etti. Ben de 'Şu maçı oynayalım fikrimi size sunarım' dedim.¬ Bana göre bu takımda verim alamayacağımız 13 tane oyuncu var. Başkan da 'Bu oyuncuları Hacettepe'ye verelim' dedi. 'Yabancı oyunculardan da yollarımızı ayırabildiğimizi ayıralım' dedim. ¬ Dişçi koltuğundayken haber geldi. İlhan Cavcav, 'Yılmaz, canım arkadaşım, kardeşim buraya gelmene gerek yok. İşine son verdik' dedi. 'Neden?' diye sorunca, 'Oyuncuların 18'i seni istemiyor' dedi. Ben daha kulübe yeni geldim çoğunun adını bile söyleyemiyorum. 'Oyuncular hangi nedenle istemiyor? İlhan abi senin tarzın değişti eskiden sen hocaları gönderirdin şimdi oyuncular hoca gönderiyor' dedim. O da 'Sen 13 oyuncu gönderilsin demişsin' dedi. Ben de 'Ben oyuncu istemiyorum ben bu kadroyla da takımı ligde tutarım' dedim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.