Yılmaz Erdoğan Van’a geliyor

Yılmaz Erdoğan Van’a geliyor

Ünlü yönetmen ve aktör Yılmaz Erdoğan, Van'ın Gevaş Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği'ne katılacak.

13 Eylül'de de Yılmaz Erdoğan'ında katılacağı "Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği'nin olacağını vurgulayan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, "Malumunuz iki yıldır biz bunu yapıyoruz. Bu sene de 13 Eylül'de, Gevaş şehir merkezinde yapacağız. Bu sene bir farklılığımız var. Çok kıymetli Yılmaz Erdoğan Hocamız bizi kırmayarak, bu sene Deli Emin Bisiklet Festivaline, filmdeki "Deli Emin" karakterini oynayan yönetmen olarak gelip yer alacak. Yılmaz Erdoğan, ekibi ve çalışma arkadaşlarıyla beraber Gevaş'ta olacaklar. Deli Emin Bisiklet Festivalini hep beraber orada çok duygusal bir ortam içinde geçireceğimizi tahmin ediyorum. Çünkü iki film çekildi ve filmlerden sonra belki ilk buluşma olacak" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin; "Yılmaz Erdoğan'ın ilçeye gelmesi, ilerde tekrar Gevaş'ta bir film çekilmesini gündeme getirecek mi?" sorusuna karşı Başkan Hakan, "Yılmaz Erdoğan bir sanatçıdır. Duygu kapasitesi yoğun bir insan. Ben bu festivalin inşallah bu tarz bir projeye ilham kaynağı olacağı kanaatini taşıyorum. Bu tamamıyla duygusal bir söylem. İnşallah memnun ayrılacak. İnşallah keyif alacak. Gevaş'ta Yılmaz Erdoğan'ı ve onun şahsında "Deli Emin'i tekrar buluşturmuş olmamız dahi hepimiz açısından güzel bir gelişme olacak. İyi bir tanıtım olursa, iyi bir katılım olacağını biliyoruz. Belki gelecekteki projelerde ümit ediyorum ki olur" dedi.

Yılmaz Erdoğan Van’a geliyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.