Yılın interaktivistleri belirlenecek

Yılın interaktivistleri belirlenecek

Yeşil Düşünce Derneği Yılın En İnteraktivist Hareketleri’ni ödüllendirmeye çağırıyor!

Yeşil Düşünce Derneği, Yılın İnteraktivist Hareketleri ödülleri için adaylık çağrısı yaptı. Dernek tarafından yürütülen İnteraktivist Projesi'nin kapanış etkinliği kapsamında düzenlenen yarışmada, kamuoyunda beğeni toplayan hak temelli habercilik yapan yurttaş gazetecileri ve haber siteleri ve etkili kampanya ve aktivizm örneklerine ödül verilecek.

Aday başvurularının 2 Haziran'da sona ereceği etkinlikte, 3-7 Haziran'da halk oylaması gerçekleşecek. Aralarında Mehmet Tarhan, Ömer Madra, Pınar Selek, Yasemin İnceoğlu gibi isimlerin bulunduğu jüri değerlendirmesinden sonra da beğeni toplayan adaylara 14 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek bir tören ile ödülleri verilecek.

Aynı gün Dijital Aktivizm, Sosyal Medya ve Örgütlenme” başlıklı bir panel ve ardından alanda faaliyet gösteren oluşumların deneyimlerini paylaşacakları “İnternetten Sokağa Aktivizm” başlığıyla bir forum gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için: http://interaktivist.org/home/yilin-interaktivistleri/ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.