Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ'cülerle gideceğin bir yer yok

Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na: FETÖ'cülerle gideceğin bir yer yok

Yıldırım, adalet yürüyüşüne devam eden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Başbakan Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşe son vermesini istedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum’da katıldığı bayramlaşma töreninde, ‘Adalet’ istemiyle Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşünü sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Yıldırım, “Sayın Kılıçdaroğlu bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETO’cularla gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır. Gel milletin arasına, milletle beraber yürü, istikbal de senin olsun” dedi.

Ramazan Bayramı’na memleketi Erzincan’ın Refahiye İlçesi’ne bağlı Kayı Köyü’nde giren Başbakan Binali Yıldırım, bugün özel uçakla Erzurum’a geldi. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, Türkiye’nin kazanımlarını yok etmek için terör örgütlerinin içeride ve dışarıda işbirlikçilerinin olduğunu iddia etti.

‘GEZİ’DE 17-25 ARALIK’TA GÖRDÜK’

Yıldırım, şöyle devam etti: “Gezi’de, 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da bunu gördük. Denediler, başaramadılar. Terörü, FETÖ’yü bir maşa olarak kullandılar. Kullanmaya da devam ediyorlar. Emin olun ki bundan sonra da asla başaramayacaklar. Biz, büyük Türkiye yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz yürüyoruz. 15 yıldır yürüyoruz. Dün yola çıkanlar gibi değiliz. Biz yürüyoruz, milletle beraber yürüyoruz, millet için yürüyoruz, hizmet için yürüyoruz, Türkiye’nin aydınlık yarınları için yürüyoruz.”

‘BU SEVDADAN VAZGEÇ’

Yıldırım, Kılıçdaroğlu’na da şöyle seslendi: “Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış. Bakın buradan söylüyorum. FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş, milli bir yürüyüş değildir. Bizim yürüyüşümüz millet içindir, gelecek içindir, istikrar içindir. Sayın Kılıçdaroğlu, bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ’cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır. Onun için gel milletin arasına, milletle beraber yürü, istikbal de senin olsun.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.