Yıldırım: Şu ana kadar asker kaybımız yok

Yıldırım: Şu ana kadar asker kaybımız yok

Başbakan Binali Yıldırım, Şu ana kadar asker kaybımız yok, 170'den fazla hedef imha hedildi.'' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. İki isim, Afrin'de yürütülen 'Zeytin Dalı Harekâtı'nı ele aldı. Gerçekleşen görüşme sonrası Başbakan Binali Yıldırım, Şu ana kadar asker kaybımız yok, 170'den fazla hedef imha hedildi.'' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sona erdi. Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı yapılan görüşme 50 dakika sürdü.

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile geçtiğimiz cumartesi günü Çankaya Köşkü'nde bir araya gelmişti. Zeytin Dalı harekatına ilişkin son gelişmeler bu toplantıda ele alınmıştı. Yıldırım, aynı gün Almanya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da telefonla arayarak bilgi vermişti. Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye dönmesinin ardından ise yüzyüze bir görüşme gerçekleştirileceği açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.