Yeşil Sol Parti husumetli iki aileyi barıştırdı

Yeşil Sol Parti husumetli iki aileyi barıştırdı

Yeşil Sol Parti, aralarında husumet bulunan Akın ve Ablay ailelerini barıştırdı.

Yeşiller ve Sol Gelecekler Partisi(Yeşil Sol Parti), istanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Hacıahmet mahallesinde aralarında yıllardır husumet bulunan Akın ve Ablay ailelerini barıştırmak için bir araya geldi. Batman Gerçüş Gökçepınar ve Ulaş Köy Derneği’nde düzenlenen barıştırma programına Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu ile Yeşil Sol Parti ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) il ve ilçe yöneticileri katıldı.  

‘BİRBİRİMİZİN ELİNİ TUTALIM’

Buluşmada konuşan milletvekili Oduncu, toplumsal barışa dikkati çekti. İktidarın metropol şehirlerde Kürtler üzerinden özel savaş politikaları yürüttüğünü ifade eden Oduncu, “Bu iktidar sürekli Kürtler üzerinden bir savaş yaratarak bizleri kendi içimizde bitirmeye çalışıyor. Bu konuda dikkatli olmamız gerekir. Bu parti yıllardır barış için mücadele ediyor. Biz bugün bu barış için buradayız. İstiyoruz ki birbirimizin elini tutalım, birbirimizi büyütelim. Gençlerimizin elini tutalım biz tutmasak bu zulüm büyüyecektir” ifadelerini kullandı.

Oduncu'nun konuşmasının ardından aileler karşılıklı tokalaşarak aralarındaki husumeti sona erdirdi. Buluşma yemek dağıtımının ardından son buldu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.