Yem Makinasından Çıkan Yavru Baykuşlara Sahip Çıktı

Yem Makinasından Çıkan Yavru Baykuşlara Sahip Çıktı

Bayramiç ilçesinde veteriner Alper Parer, hayvanlara yem vermek için aldığı makinenin içinden çıkan baykuş yavrularına sahip çıktı.

ÇANAKKALE - Veteriner Alper Parer, hayvanlara yem vermek için Biga'dan karıştırma makinesi satın aldı. Bayramiç'te makineyi kurmaya başlayan Parer, karıştırma bölümünde 4 yavru baykuş olduğunu fark etti. Yavruların ölmemesi için bakmaya başlayan Parer, baykuşları etle beslediğini söyledi. Duruma çok şaşırdığını, ancak annelik yapmak zorunda olduğunu belirten Parer, "Sanırım anne baykuş yuvasını bu makinenin içine yapmış. Satın aldığım makine ile birlikte yavrular buraya gelmiş. Yavruların ölmemesi için kasaplardan aldığım et ürünleri ile onları besliyorum. Yavrular birbirine benzediği için hangisini beslediğimizi bilemeyince çareyi yavrulara etiket yapıp numara verdim. Yavrular şimdi aç kalmıyor. Onları uçup yaşamlarını sürdürebilecekleri hale gelene kadar besleyeceğim. Daha sonra doğaya bırakacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.