Yangın iş yerinde büyük hasara neden oldu

Yangın iş yerinde büyük hasara neden oldu

Aydın'ın Didim ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın sonucu iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasarın büyük olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; yangın bugün sabah karşı saat 05:30 sıralarında Didim-Akbük yolu üzerinden tadilat ve yalıtım malzemeleri ve ürünleri satan bir işyerinde meydana geldi. Yoldan geçenler yangını fark ederken durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliğine bağlı 3 itfaiye aracıyla yangına müdahale edildi.

Yangının ikinci katta çıktığı ve daha sonra tüm binayı sardığı öğrenilirken yaklaşık iki saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası işyeri kullanılamaz hale gelirken yangında can kaybının olmaması sevindirdi. İtfaiye yangının çıkış nedenini araştırırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.