Yanan aracı otoyolda bırakıp ortadan kayboldular

Yanan aracı otoyolda bırakıp ortadan kayboldular

Bursa’da otoyol üzerinde bariyerlere çarpıp yanan araç, sahipsiz halde itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay merkez sabaha karşı saat 05:00 sıralarında, merkez Nilüfer ilçesi, İzmir yolu üzerindeki Görükle yol ayrımının olduğu bölgede meydana geldi. Sürücüsünün ve yolcularının kim olduğu belirlenemeyen, 16 J 0162 plakalı araç otoyol kenarındaki bariyerlere çarparak alev aldı.

Yoldan gelen vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise karşılarında araç ile ilgili hiçbir muhatap bulamadı. Sürücünün nerede olduğu bilinmezken kazaya tanık olan vatandaşlar aracın süratli bir şekilde seyrederken bariyerlere vurduğunu ve sürücünün, birden alev alan aracın içinden çıkıp hızla koşarak olay yerinden kaçtığını söylediler. İtfaiye ekibi söndürme çalışmalarının ardından araç üzerinde inceleme yaparken polisin de olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.