Yanal imzalıyor!

Yanal imzalıyor!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın geleceğiyle ilgili belirsizlik ortadan kalktı. Sarı-lacivertli kulüp, takımı şampiyon yapan teknik adamla yeniden anlaştığını duyurdu.

Fenebahçe kulübü yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağıyla ilgili sorulara son noktayı borsaya gönderdiği yazıyla koydu. Kamuoyu aydınlatma platformuna yapılan açıklamada,

"Ersun Yanal ile yeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmış olup imza töreni yarın saat 14:00'te, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilecektir" denildi.

SÖZLEŞMESİ KAÇ YILLIK OLACAK?

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile imzalayacağı sözleşmenin ayrıntıları da belli olmaya başladı.

Sarı-lacivertli takımı, görev yaptığı ilk yılda şampiyonluğa taşıyan Yanal, kulübü ile  2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yanal'ın yardımcısı İsmail Kartal ile teknik ekibindeki diğer isimler de göreve devam edecek. Bu arada Yanal'ın başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmelerde, ücret olarak yıllık 3,5 milyon euro istediği öğrenildi. Ancak pazarlıklar sonunda deneyimli hocanın 2 ile 2,5 milyon euro arasında bir rakama "evet" dediği ifade edildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın, istikrarın sürmesini istediği için Ersun Yanal görevde kalmasını istediği ve görüşmeler sonunda ikna ettiği belirtildi.

Ntvspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.