Yalova’da Hayvan Katliamı

Yalova’da Hayvan Katliamı

Yalova’ya bağlı Paşakent Mahallesi’nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından atılan zehirli etleri yiyen tilki, köpek ve kedilerin arasında olduğu onlarca hayvan öldü.

Yalova bir hayvan katliamına ev sahipliği yaptı. Merkeze bağlı Paşakent’te sabah erken saatlerde atılan zehirli etleri yiyen onlarca hayvan ölmeye başladı. Mahalle halkı ise ölen hayvanlar için adeta seferber oldu.

Sokaklara dökülen vatandaşlar etrafta zehirlenerek ölen hayvanları görünce göz yaşlarına boğuldular. Aralarında tilki, köpek ve kedilerin olduğu onlarca hayvan mahallenin sokaklarında ve ağaçlık alanlarda ölü bulundular. Olaya tepki gösteren vatandaşlar, "Bu hayvanların kimseye zararı yok. Bu kedi ve köpekleri bizler besliyoruz. Zira mahallenin çevresinde ormanlık alanlar var. Bu köpekler sayesinde vahşi hayvanlar mahalleye inmiyorlar. Çocuklarımız köpeklerin arasında oyunlar oynuyorlar. Bunu yapan insan olamaz" dedi.

Aralarında yaban hayvanlarının da olduğu onlarca hayvan ölüsü belediye ekipleri tarafından toplanarak gömüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.