Whitebit Token hakkında

Whitebit Token hakkında

...

Kripto meraklıları, Avrupa'nın en büyük kripto platformlarından biri olan WhiteBIT canlı kripto para borsası üzerinden alım satım yapmış olabilirler. Nispeten genç bir platform olmasına rağmen kullanıcılarının beğenisini kazanmıştır. Aşağıda, kullanıcıların bu platformu tercih etmesine neden olan faktörleri sıraladık;

  1. Hızlı işlem.
  2. Düşük işlem ücretleri.
  3. 400’den fazla işlem çifti.
  4. Yüksek düzeyde güvenlik.
  5. Alım satım için gereken işlem araçları.
  6. Sorularınıza anında yanıt veren 7/24 destek hizmeti.

WhiteBIT Token, WhiteBIT geliştiricileri tarafından Ağustos 2022 yılının sonlarında, Avustralya ve Portekiz'de ofislerin açılmasından sonra piyasaya sürülmüştür. 

Token, Ethereum ağı temel alınarak geliştirilmiştir. Token’lar ve kripto paralar arasındaki fark, token’ların diğer blok zincirlerine göre tasarlanırken, kripto paraların kendi ağlarında oluşturulmasıdır. Örneğin, BTC, Bitcoin blok zincirinde geliştirilir, WBT ise ERC-20 Ethereum standardına göre tasarlanmıştır.

WhiteBIT Token’ın kullanıcılara sağladığı avantajlar

WBT satın alan kullanıcılar, işlem ücretlerinde indirim kazanabilir, platformdaki birçok ek özelliklere erişebilirler.

Token’ların emisyonu sınırlıdır. Her hafta, hazineleri desteklemek için token’ların bir kısmı yakılır. Bu da fiyata uzun vadeli olarak olumlu yansıyacak bir adımdır.

Dağıtılan token’ların yarısı kilitlidir ve üç yıl içinde kademeli olarak açılıp piyasaya sürüleceklerdir..

Yerel token’ların emisyonu, borsa ve buna dayalı olarak inşa edilen diğer ürünlerin birliğini sağlar ve blok zinciri projeleri arasında işbirliğini mümkün kılarak kullanıcılar için çok sayıda ek avantajlar sağlar.

Referans programına katılan WBT sahipleri, platforma getirilen her yeni kullanıcıdan daha fazla komisyon kazanacaktır (%50'ye kadar).

WBT token olarak diğer borsalarda listelenmesinden sonra farklı birçok borsadan da satın alabilirsiniz. Şu an, WhiteBIT borsasında hesap oluşturarak WBT satın alabilir, avantajlarımızdan faydalanmaya başlayabilirsiniz. Token’ı satın alarak, borsanın yakın gelecekte düzenleyeceği airdrop ve diğer etkinliklerine otomatik olarak katılabilirsiniz. Kripto para al sat işlemlerinde kazançlı ticaret yapmak istiyorsanız her daim WBT gibi bir projeye veya teknolojiye tabi olan kripto varlıklara yatırım yapmak en doğrusu olacaktır. Bir proje ürünü olan varlıklar proje geliştiği sürece varlığında gelişmesine olanak tanır ve bu gelişim ise yatırımcıların yüzünü yeterince güldürmeye yarayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.