WhatsApp'ta görüntülü konuşma dönemi: Booyah

WhatsApp'ta görüntülü konuşma dönemi: Booyah

1 milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi mesajlaşma servisi WhatsApp'ta geliştirilen yan uygulama Booyah sayesinde görüntülü konuşma yapılacak

Dünyanın en aktif kullanılan çevrimiçi mesajlaşma servisi WhatsApp'da milyarca kullanıcının merakla beklediği görüntülü konuşma üzerine uygulama geliştirildi. Henüz görüntülü konuşmanın aktif olmadığı WhatsApp'ta bu yan uygulama kullanıcıların şimdiden çok hoşuna gideceğine benziyor.

Yan uygulamanın ismi 'Booyah'

Booyah ile WhatsApp'tan nasıl görüntülü arama yapacağız?

Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza ‘Start Now’ yazılı bir buton çıkacak, ilk olarak ona tıklayın. İlk olarak üst kısımda yer alan Add Friends to This Chart, daha sonra Share With sekmesinde açılan WhatsApp butonlarına dokunun. Görüşmek istediğiniz arkadaşınızı seçtikten sonra ona link göndereceksiniz. Eğer karşı taraftaki kullanıcıda yüklü değilse bile bu linkle indirip uygulamayı kullanabilecek.

Booyah ile HD kalitesiyle görüntülü konuşma yapabilme imkanı varken; Android ve iOS kullanıcıları bu uygulamayı kullanabilecek 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.