Wellington, Beşiktaş'tan resmi teklif bekliyor

Wellington, Beşiktaş'tan resmi teklif bekliyor

Devre arasında stoper ve kaleci transferi yapacak olan Beşiktaş için Brezilya'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Siyah-beyazlı ekibin transfer listesinde bulunan Fluminense'nin stoperi Wellington Rodrigues'in menajeri Jorge Moraes, Beşiktaş'ın resmi teklifini beklediklerini söyledi.

Daha önce sözlü olarak Beşiktaş ile temasa geçtiklerini doğrulayan Wellington'un menajeri Moraes, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, "Oyuncumun kulübüyle 3 yıllık kontratı var. Beşiktaş'tan resmi teklif bekliyoruz diyebilirim. Bu konuda son kararı verecek olan Fluminense'dir. Beşiktaş'ın haricinde 3 kulüp daha var ama biz önce Beşiktaş'ın işi resmiyete dökmesini bekliyoruz" dedi.

29 yaşında ve 1.89 cm boyunda olan Gum lakaplı Wellington, 6 yıldır Fluminense'de oynuyor ve 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ın listesinde Wellington'un yanı sıra bir numaralı aday olarak Dnipro'nun stoperi Dougla Silva bulunurken, diğer bir aday ise Spartak Moskova'da oynayan Serdar Taşçı. Douglas Silva ve Serdar Taşçı için kulüplerinin istediği bonservis bedelleri 5 milyon Euro iken, Wellington'un ise 3 ile 4 milyon Euro arası bir bonservis bedeli bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.