Vildan Atmaca tahliye edildi

Vildan Atmaca tahliye edildi

JİNHA muhabiri, Vildan AtmaVan’da haber takibi yaparken Dicle Haber Ajansı muhabiri İdris Yılmaz ile birlikte gözaltına alındıktan sonra tutuklanan JINHA muhabiri Vildan Atmaca, tahliye edildi.

Haber takibi yaparken 13 Kasım'da gözaltına alınarak tutuklanan JİNHA muhabiri Vildan Atmaca Erciş Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmasında tahliye edildi.

Van’da haber takibi yaparken gözaltına alınıp tutuklanan Jin Haber Ajansı (JINHA) muhabiri Vildan Atmaca tahliye edildi.

Erciş ilçesi Tendürek Mahallesi’nde 13 Kasım günü üç PKK’li ile bir astsubayın yaşamını yitirdiği çatışmanın haberini takip ederken, darp edilerek gözaltına alınan ve tutuklanan Atmaca’nın ilk duruşması bugün Erciş Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Atmaca’nın tutuklu bulunduğu süre ve delilleri karartma şüphesinin bulunmadığını göz önünde bulunduran iddia makamı da Atmaca’nın tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Söz konusu talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, Atmaca’nın tutuksuz yargılanmasına karar vererek, duruşmayı 21 Ocak 2016 tarihine erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.