VEDAŞ ve VEPSAŞ personeli iftarda buluştu

VEDAŞ ve VEPSAŞ personeli iftarda buluştu

VEDAŞ ve VEPSAŞ Hakkari İl Müdürlüğü ile ilçe şefliklerinde çalışan personeller iftarda buluştu

ZEKİ DARA - YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari ve ilçelerinde faaliyet gösteren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Van Gölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) il müdürlüğü ve ilçe şefliklerinde çalışan 300’ü aşkın personel geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Depin Dinleme Tesisinde verilen iftar yemeğine VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, VEPSAŞ İl Müdürü M. Salih Eroğuz, her iki kurumun İlçe işlete şefleri ile birim amirlerinin katıldığı yemekte kısa bir açıklama yapan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Van Gölü Elektrik Perakende Satış A.Ş’nin il ve ilçelerde çalışan bütün çalışanları ile iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kurum yetkililerine teşekkür eden Özdemir, VEDAŞ ve EPSAŞ Hakkari İl Müdürlükleri olarak sosyal aktivitelere önem verdiklerini belirti.

Enerji sektörünün yaşamın önemli bir parçası olduğuna dikkat çeken Özdemir, gece gündüz demeden zorlu koşullarda çalışan personellerine teşekkür etti.

VEPSAŞ İl Müdürü M. Salih Eroğuz ise iftar yemeğine katılan bütün personellere teşekkür ederek Hakkari il ve İlçelerinden gelen mesai arkadaşları ile aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını anlattı.

Konuşmaların ardından kurum müdürleri personeller ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

1-20160617150529.jpg6-112.jpg

3-553.jpg

2-834.jpg

7-064.jpg

1-20160617173653.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.