VEDAŞ: Hakkari genelinde planlı elektrik kesintileri olacak

VEDAŞ: Hakkari genelinde planlı elektrik kesintileri olacak

VanGölü Elektik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ), planlı bakım çalışmaları kapsamında Hakkari'nin Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde elektrik kesintileri olacağını duyurdu.

19-20 Nisan tarihlerinde (yarın) 09:30-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek kesintiler için şu bölgeler etkilenecek:

Hakkari Merkez:
Bağışlı köyü, Tatlı köyü, Yeşildere, Oğulcuk, Kozan, Brifkan, Musahan, Sarıtaş, Kurum, Boybeyi, Dikilitaş, Demirli, Bağlar, Arpalı, Aktoprak, Şahince, Armutdüzü, Kolbaşı, Akbulut, Y.Derecik, Harput, Kırıkdağ, Derebaşı, Trafik, A.Kırbaşı, Çanaklı, Zavite köyleri ve Depin noktası, Seyitoğlu taş ocağı, A.Kayacık, Y. Kayacık, Budaklı, Yağmurlu, Yeniyol, Akçalı, Kanatlı, Eğercik, Demirtaş, Oluklu, Doğanyurt, Su ocağı, Işıklar, Boğazlı, Çavuşlu, Çaltıkoru, Kaymaklı, Koçlu, Doğanca ve Ördekli köyleri.

Şemdinli İlçesi:
19 Nisan 2024 tarihinde 13:00-15:00 saatleri arası Yeni Mahalle, Kılıç Mahallesi, Yenice Mahallesi ve Günyazı köyü.

20 Nisan 2024 için:
Hakkari Merkez'e ait Yeni Mahalle, Tugay Komutanlığı, Köprücek, Tümsek, Otluca köyleri ve Otluca HES için 09:00-12:00 saatleri arası. Yüksekova İlçesi için 10:00-16:00 saatleri arası Odabaşı Köyü. Derecik İlçesi için 12:00-13:00 saatleri arasında Yeşilova, Anadağ, Beşikağaç, Bölek köyleri ve Askeri Üs bölgeleri.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.