Vanspor seferberlik ilan etti!

Vanspor seferberlik ilan etti!

3. Ligde kalma mücadelesi veren Van Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki son üç maçı kazanma peşinde. Gözler hafta sonu oynanacak kritik maça çevrilirken, kulüp yönetimi tüm kent halkının maçı izlemesi için bilet fiyatlarını 1 TL'ye indirdi.

Süper Toto 3. Lig 3. Grupta oynayan Van Büyükşehir Belediyespor, ligde kalma mücadelesi veriyor. Ligde kalabilmek için önümüzdeki 3 maçı kazanması gereken Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 15.00'da karşılaşacağı Körfez İskenderun Spor maçına kitlendi. Takım taraftarlarına ve kent halkına destek çağrısı yapan kulüp yönetimi, herkesin maça gelebilmesi için "1'e birlik olalım takımı ligde bırakalım" kampanyası başlatarak bilet fiyatlarını 1 TL'ye indirdi. 

Sezonun en önemli maçına çıkılacak

Hafta sonu oynanacak maça hazırlanan Van Büyükşehir Belediyespor oyuncuları ise hafta başından bu yana büyük bir performansla antrenmanlarını sürdürüyor. Maçın önemine dikkat çeken Kulüp Yönetim Kurul Üyesi Cengiz Aras, bu maçın sezon boyunca oynanacak en önemli maç olduğuna işaret etti. 3. Ligden düşme sınırına geldiklerini hatırlatan Aras, ligde kalabilmek için hafta başından buna yana teknik kadro ve yönetim olarak hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Takımın 3. Ligde kalması gerektiğini dile getiren Aras "Bunun için tüm Van halkının kenetlenerek maça gelip destek olması gerekiyor ve takımın da bu desteğe ihtiyacı var" dedi. 

Herkes maça gelsin diye bilet fiyatları 1 TL 

Kulübün Yönetim Kurul Üyesi Osman Acar ise, kentin tek profesyonel futbol takımı olduklarına işaret ederek, halkın takımına sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Son üç maçın mutlaka kazanılması gerektiğini vurgulayan Acar, başlattıkları kampanya için de "1'e birlik olalım takımı ligde bırakalım" çağrısını yineledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.