Van'da Soma İçin İş Bırakma Eylemi

Van'da Soma İçin İş Bırakma Eylemi

Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş Sendikası) Van Şubesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü’nde ve Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan üyeleri ile birlikte...

Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş Sendikası) Van Şubesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü’nde ve Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan üyeleri ile birlikte, Soma’daki maden ocağında hayatlarını kaybeden işçiler için bir günlük iş bıraktılar.

YYÜ Rektörlüğü ve Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde üyeleri ile bir araya gelen Koop-İş Sendikası Van Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında hayatlarını kaybeden işçi kardeşler için 1 günlük iş bırakarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. Saygı duruşunun ardından dualar eşliğinde Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilediler.

Van'da Soma İçin İş Bırakma Eylemi

Van'da Soma İçin İş Bırakma Eylemi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.