Van'da Neşet Ertaş Anısına Konser

Van'da Neşet Ertaş Anısına Konser

Van Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, Neşet Ertaş anısına konser verdiler.

VAN - Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen konserde, Van Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Konser hakkında açıklamada bulunan Van Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Serhat Dündar, Neşet Ertaş gibi bir ses sanatçısını anmak amacıyla konser düzenlediklerini belirterek, “Okulu tanıtmak ve yetenekli öğrencileri okula kazandırmak amacıyla daha önce Hakkari'de de konser verdik. Öğrencilerin sahne deneyimlerini artırmak için konserlere devam edeceğiz” dedi.

Dündar, vatandaşların konsere ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Van Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 50 kişilik koronun verdiği konsere Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, Van Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulhekim Turgut, Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İpekyolu Milli Eğitim Müdürü Şükrüllah Yavuzer, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Van'da Neşet Ertaş Anısına Konser

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.