Van’da Muhtarlar Toplantısı

Van’da Muhtarlar Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, kent genelinde bulunan mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Van Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, kent genelinde ve ilçelerde bulunan muhtarlarla toplantı düzenledi. Saray, Çatak, Gürpınar ve Erciş’te bulunan muhtarlarla toplantı düzenleyen Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, muhtarların mahallerinde yaşadıkları sorunları birinci elden Büyükşehir Belediyesi’ne aktarılması, yine Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 sezonu içerisinde mahallere yapacağı çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Mahallerde yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için Muhtarlıklar Daire Başkanlığı’nı kuran Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarların yaşadığı sorunların tek elden çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Kent merkezinde ve bağlı ilçe mahallerin genel özelliklerini ortak bir havuzda toplayan Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, her mahallenin genel özelliğini, mahallede yapılacak olan çalışmalar, mahallelerin nüfusu ve mahallenin diğer tüm ihtiyacını topladığı ortak havuz ile form hazırladı. Hazırlanan formları ilgili daire başkanlıkları ve birimlerle paylaşan Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, bu şekilde mahallerde yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Diğer ilçelerde bulunan mahalle muhtarları ile yapılacak olan toplantı ile bir araya gelecek olan Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, gelen talepler doğrultusunda mahallerin sorunlarını ve yapılmak istenilen çalışmaların tamamını ortak bir havuzda toplayarak, rapor haline getirerek belediye yönetimi ile paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.