Van'da kahvaltı rekoruna destek

Van'da kahvaltı rekoruna destek

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO), 1 Haziran 2014’te yapılması planlanan “Dünyanın En Kalabalık Kahvaltı Sofrası” çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

VAN - Toplumun herkesimi ile görüşmeler ve tanıtım toplantıları düzenlenirken, rekor kahvaltıya halkın katılımının sağlanması için Edremit, İpekyolu ve Tuşba’da bulunan 33 mahalle muhtarı ile toplantı düzenlendi. Van TSO Başkanı Necdet Takva, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedeflediğimiz Van kahvaltısıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Takva, bu kahvaltının sosyal bir etkinlik olduğunu, amacın ise Van’ı ön plana çıkarmak, bir kardeşlik sofrası kurmak olduğunu belirterek, muhtarlardan da gerekli desteği beklediğini dile getirdi. Bunun bir memleket meselesi olduğuna vurgu yapan Takva, başarıya ulaşmak için herkesin aynı şekilde çalışması gerektiğini söyledi. Takva, “Eğer bu rekoru kırabilirsek Van asla eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit ise; katılımcıların siyasi kimlikleriyle değil sosyal kimlikleriyle katılmaları gerektiğini dile getirerek, hedefin Van’ı ön plana çıkarmak ve markalaştırmak olduğunu vurguladı. Bozyiğit, “Biz bir aileyiz. Bu kahvaltı bir onur meselesidir. Dolayısıyla herkesin o gün biraz daha özverili olması gerekir. Herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerekir. Bu anlamda halkımızın duyarlı olmasını ve mahalle muhtarlarına düşen görevi gönüllülük hizmetiyle yerine getirmeleri gerekir” dedi.

Van'da kahvaltı rekoruna destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum