Van’da İndirim Günleri Festivali

Van’da İndirim Günleri Festivali

Asya Ajans Fuarcılık ve Van Ekonomist Dergisinin organize ettiği 1. Van İndirim Günleri Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

22-31 Mart 2017 tarihleri arasında Van Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 1. Van İndirim Günleri Festivalinde yaklaşık 400 ila 500 bin ziyaretçinin katılması hedefleniyor. Bay-bayan giyim, ayakkabı, tekstil, çocuk ve ev gereçleri başta olmak üzere binlerce ürünle festivale katılacak 60'a yakın firma, yüzde 70'e varan indirmelerle satış yapacaklar. Birçok etkinliğin bir arada olacağı bu festivalde, İranlı turistlerin yanı sıra il ve ilçelerde birçok ziyaretçinin katılması bekleniyor. Festival öncesi Farsça ve Türkçe hazırlanan 100 bin insert basılarak dağıtımı gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi hedeflemekte olan festival boyunca her gün sabah saat 10.00 itibarıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.